TIIMI

Keitä olemme

Meidän tarina

KUMOn opettajat ja perustajat tietävät, että musiikki tekee hyvää kaikille ja soittaminen on kivaa!  Välillä kohtaamme ihmisiä, joille kynnys tarttua soittimeen on liian korkea. Me päätimme innostaa kaikkia ihmisiä soittamaan ja perustimme KUMON keskellä pimeintä talvea  2015. 

Jokaisen  harrastajan suhde musiikkiin on omanlainen. Musiikkia ja soittamista voi lähestyä intohimoisesti ja päämäärätietoisesti. Useimmiten voi olla tärkeämpää pitää hauskaa ja saada heti kokemus yhdessä soittamisesta ja riemusta.

KUMOsta tuli  musiikkikoulu, jossa me soitamme yhdessä ja yksin lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Vauvasta vaariin. Riemuitsemme soittamisen vaikutuksista mieleen ja kehoon. Musiikki on mahtavaa!

Meidän tiimi

Olemme iloisia ja lehmänhermoisia musiikkipedagogeja ja meidän missiomme on mahdollistaa sinunkin musiikin opiskelusi. Vastaanotamme ilolla kaikki, jotka haluavat oppia soittamaan yksin tai ryhmässä.

Me tiedämme, että musiikki on paljon. MUSIIKKI vaikuttaa. MUSIIKKI voi olla tekniikan opiskelua ja nuottikirjoitusta, laulua ja tanssia. Parhaat ideat tulevat oppilailta.  Haluamme, että tunneilla on kivaa.

Heli Kallio-Lampinen rehtori, musiikinopettaja & musiikkiterapeutti

Sanna Helén, toimitusjohtaja, musiikinopettaja & musiikkiterapeutti

Jukka Värri, musiikinopettaja & musiikkiterapeutti

Kumon erityisryhmissä opettajina ja ohjaajina 2021: Aapo Nuorva, Mari Rupponen, Henriikka Kuusisto, Sanna Helén ja Heli Kallio-Lampinen. Kuvasta puuttuvat Jukka Värri, Reetta Keränen ja Tuomas Lallukka.