Tarina

Keitä olemme

Meidän tarina

KUMOn opettajat ja perustajat tiesivät, että musiikki tekee hyvää kaikille. Siitäkin huolimatta kohtasimme ihmisiä, joille kynnys tarttua soittimeen oli liian korkea. Mielessä alkoi kyteä ajatus ja me päätimme auttaa näitä ihmisiä. Niinpä eräänä pimeänä ja kylmänä talvi-iltana 5 vuotta sitten me löysimme sen, KUMOn.

Jokaisen suhde musiikkiin on omanlainen. Musiikkia ja soittamista voi lähestyä intohimoisesti ja päämäärätietoisesti. Useimmiten voi olla tärkeämpää pitää hauskaa ja saada heti kokemus yhdessä soittamisesta ja riemusta.

KUMOsta tuli  musiikkikoulu, jossa me soitamme yhdessä ja yksin lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Vauvasta vaariin. Tyyli on vapaa.

Meidän tiimi

Olemme iloisia ja lehmänhermoisia musiikkipedagogeja ja meidän missiomme on mahdollistaa sinunkin musiikin opiskelusi. Vastaanotamme ilolla kaikki, jotka haluavat oppia soittamaan yksin tai ryhmässä.

Me tiedämme, että musiikki on paljon. MUSIIKKI vaikuttaa. MUSIIKKI voi olla tekniikan opiskelua ja nuottikirjoitusta, laulua ja tanssia. Parhaat ideat tulevat oppilailta.  Haluamme, että tunneilla on kivaa.