KUMO MUSAPAJA 2019


Kumo musiikkikoulussa käynnistyy syksyllä 2019 työpajapilotti KUMO Musapaja. Musapaja on uudenlainen työvalmennusjakso nuorille kehitysvammaisille aikuisille. 

Musapajapilotti toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin Työvalmennuspalvelu Kätevän kanssa. Pilotin tavoitteena on tarjota kulttuurialan työkokeilu niille nuorille kehitysvammaisille aikuisille, joilla on musiikillisia taitoja ja harrastuneisuutta, mutta työllistyminen avoimille työmarkkinoille haastavaa. Musapajapilottia tukee Taiteen edistämiskeskus.

Musapajassa työskennellään neljän viikon ajan, 3-4 päivänä viikossa, samanlaisella aikataululla kuin työvalmennuksessakin. Päivittäinen työaika on klo 9-15. Pajassa harjoitellaan erilaisia musiikkitaitoja: soittamista ja laulamista, sovittamista, soitinhuoltoa, säveltämistä ja esiintymistaitoja. Jakson lopussa Musapajan ryhmä käy esiintymässä lähialueella mm. päiväkodissa, vanhusten palveluasumisessa ja kehitysvammaisten toimintakeskuksissa.

Musapajaan hakijalta edellytetään:

Hyviä musiikillisia taitoja:

  • Vähintään yhden instrumentin hyvä hallinta esim. kuvionuoteista soittamalla
  • Hyvä rytminen hahmottaminen
  • Joustavuus harjoiteltavan ohjelmiston suhteen

Hyviä sosiaalisia taitoja:

  • Taitoa toimia ryhmässä joustavasti ja muita kuunnellen
  • Hyvät käytöstavat

Hyviä toiminnallisia taitoja:

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toimintaan
  • Arjen toimissa itsenäiset taidot (pukeutuminen, ruokailu, liikkuminen)

Musapajaan voi hakea 15.5-15.6.2019 välisenä aikana lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info@musiikkikoulukumo.fiOtamme yhteyttä jokaiseen hakijaan henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa Musapajaan!

Lisätietoja:

Hankevastaava Sanna Helén

Sanna.helen@musiikkikoulukumo.fi

p. 040 7501760

Musiikkikoulu KUMO

Tarjoamme taiteen perusopetusta kaikenikäisille Jyväskylässä ja Tampereella. Erityisosaamisemme on musiikin opetus erityisryhmille. Opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen

Viimeisimmät kommentit