Tampereelta tuulahtaa!

Musiikkikoulu KUMO on ankkuroitunut Tampereelle ja rakentaa toimintaansa rytinällä. Ideoita kaikkeen kivaan opettamiseen on paljon, niin paljon että langat tuppaavat olemaan välillä aivan solmussa.

Parhaimmat ideat liittyvät tällä hetkellä musiikin varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja aikuisten opettamiseen. Mitä sinä ajattelisit, jos kävisitkin harrastamassa musiikkia yhdessä lapsesi kanssa? Opeteltaisiin yhdessä soittamaan ukulelea, bassoa, rumpuja tai mitä nyt olisi kiva soittaa. Näkisin, että yhteinen harrastus lapsen kanssa lisäisi yhteistä mukavaa tekemistä ja samalla toisi lisää ymmärrystä myös kotiympäristöön, eikä vanhemman pidä aina olla vain kuskin roolissa. Luonnollisesti tiet kyllä erkanevat sitten jossain kohtaa lapsen kanssa, tai jos ei erkanekaan, niin sehän olisi mahtava juttu.

Aikuisten kanssa olisi taas mahtavaa tutustua soittimiin ja kehittää erilaisia soitinyhtyeitä, ihan hullujakin. Aikuisten, jos kenen, tulisi aloittaa musiikkiharrastus. Tiedäthän, että musiikin harrastaminen on oiva lääke siirtää tuonnemmaksi mahdollisia muistisairauksia ja ylläpitää aivojen kuntoa. Soittaessa ei ehdi miettimään ostoslistaa, roskien viemistä tai seuraavan päivän palaverin esityslistaa, ja aivot saavat silloin kaipaamansa lepohetken. Suurin haasteemme onkin saada aikuiset kokeilemaan soittamista ja uskomaan siihen, että kaikki todellakin osaavat soittaa.

Haasta itsesi ja meidät, ja tule soittamaan!

 

 

 

Related Posts

Musiikkikoulu KUMO

Tarjoamme taiteen perusopetusta kaikenikäisille Jyväskylässä ja Tampereella. Erityisosaamisemme on musiikin opetus erityisryhmille. Opintoihin on jatkuva ilmoittautuminen

Viimeisimmät kommentit